woensdag 27 april 2011

The One-2-Be!

“Er is geen groter kunstwerk dan het leven van een mens. Je kunt het talent missen om te schilderen, schrijven of te musiceren, maar iedereen heeft het talent om in zijn eigen leven creatief te zijn en vorm te geven aan het leven”  (Francis Schaeffer)



Dat is een prachtige uitdaging, maar hoe geef je daar als jongere tussen de 15 en 23 jaar vorm aan? Zeker als je niet weet welke opleiding je wilt volgen of op zoek bent naar een beroep dat bij je past. Iedere dag komen er nieuwe beroepen en opleidingen bij. Veel deuren staan open, maar welke kies je? De sleutel tot de toekomst heb je als jongere toch zelf in handen!

Wij als xpand hebben o.a. als doel jongeren te helpen om talenten, wensen en mogelijkheden te ontdekken om daarmee keuzes te kunnen maken als het gaat om studie en/of beroep. Onder de naam One-2-Be is een team van trainers/coaches aan de slag om jongeren vanuit een christelijke levensvisie bij deze keuzes te ondersteunen.


Die mogelijkheid willen we de jongeren in kerken/gemeenten ook graag aanreiken.

Dit kan op de volgende manieren: 

Een avondvullende workshop om een tiener- of jeugdgroep kennis te laten maken met
One-2-Be en de eerste stappen te zetten in hun eigen keuzeproces!

Een compleet seminar One-2-Be in de gemeente. In 3 avonden komen de jongeren er achter wat hun talenten, kwaliteiten, wensen en (opleidings) mogelijkheden zijn en hoe ze daar kunnen komen.  

Wij kijken ernaar uit om samen met de jongeren in jouw kerk/ gemeente aan de slag te gaan

Voor meer informatie kunt u/kun jij bellen met het kantoor van xpand 0183-589192
Janny Budding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten