woensdag 15 juni 2011

Gezocht: Leaders of Influence !

Twee weken geleden kwamen we bij elkaar. De mentor en de Leaders of Influence (LOI)-groep. We spraken over moedig leiderschap en namen Daniel als ons voorbeeld. En we stelden onszelf de vragen:
-      waar kan ik moed tonen om nieuw terrein in te nemen?
-      welke angsten moet ik zelf overwinnen?
-      waar kan ik (nu al) voor Gods zaak gaan staan?

Bijzonder om te zien hoe deze jonge Leaders of Influence niet alleen willen denken 'hoe kom ik zo snel mogelijk naar de top'. Ze willen uitgedaagd en geïnspireerd worden om vanuit hun christelijke levensvisie bij te dragen aan maatschappij en kerk.

Wat met een visie begon:

'Stel je voor hoe zou onze samenleving eruit zien wanneer een beweging van jonge leiders en mentoren de toekomst mee vormgeven van organisaties, bedrijven, gemeenschappen en naties.'

         is nu zichtbaar in wording ...!



Het Leaders of Influence (LOI) programma biedt :

Verbinding
xpand wil jonge potentiële leiders verbinden aan mentoren. Een mentor helpt jonge mannen en vrouwen in hun zoektocht op welke plek ze God kunnen en willen dienen met hun potentieel. Vervolgens denkt een mentor mee wat nodig is bij het innemen en vormgeven van die plek.

Inspiratie
xpand wil niet alleen jonge potentials, maar ook hun mentoren inspireren en ondersteunen door netwerkbijeenkomsten en kwalitatieve input.

Intervisie
xpand biedt intervisie bijeenkomsten voor LOI’s. Samen groeien in leiderschap door training, uitwisseling van kennis & praktijkervaringen. De verschillende groepen vormen samen een professioneel netwerk.

Om de 'Leaders of Influence' visie verder vorm te kunnen geven zijn we op zoek naar mentoren en (nieuwe) jonge potentiële leiders.

Voor deelname kun je contact opnemen met het xpand kantoor, tel.: 1083-589192. Het eerstvolgende LOI-programma start in september 2011.


Jolanda Nooteboom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten