vrijdag 9 februari 2018

2018: Meer leven dan over-leven

Met Nederland gaat het goed! De economie groeit rustig verder, de werkloosheid daalt nog steeds, het consumentenvertrouwen is meer dan goed genoeg.

Vergeleken met de rest van de wereld staan we bijna overal in de top 5 van de positieve lijstjes. En zeker als ik ons prachtige land vergelijk met een ander prachtig land, Zuid Afrika, waar ik sinds 2012 ondertussen 5 keer per jaar mag werken, gaat het hier uitzonderlijk goed.
Toch blijft het, ook in 2018, voor de Nederlandse bedrijven, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en ook voor de kleinere organisaties belangrijk om de uitdagingen aan te gaan als het gaat om:
  1. Hoe winnen, integreren en behouden wij de juiste en gekwalificeerde leidinggevenden en professionals. 
  2. Hoe zorgen we ervoor dat wijzelf en onze medewerkers niet alleen maar overleven in de hectiek, maar juist met een grote portie veerkracht, fit de marathon uitlopen.
  3. Hoe bouwen we de teams van de toekomst die innovatief, effectief en agiel samenwerken.
  4. Hoe bouwen we een innovatieve en veerkrachtige organisatie die de uitdagingen van vandaag en morgen proactief aanpakt en gezond blijft groeien.
  5. Hoe blijven we als bedrijf of organisatie inspirerend, vernieuwend en daarmee attractief voor de talenten die we nodig hebben.
Specifiek voor deze uitdagingen hebben we een masterclass ontwikkeld:‘Leiderschap in een snelle, complexe en turbulente wereld’
  • Persoonlijk Meesterschap 2 februari 2018
  • Team Meesterschap 12 april 2018
  • Organisatie Meesterschap 8 juni 2018

3 intensieve trainingsdagen met mij en een kleine groep deelnemers werken aan je eigen competenties. 3 dagen met een groot aantal tools om direct in je eigen praktijk mee aan de slag te gaan. 3 dagen van inspiratie waarmee je jouw persoonlijke meesterschap-in-leiderschap groeiplan voor de komende jaren kunt neerzetten.


Ik nodig je van harte uit om er dit jaar bij te zijn. In de brochure vind je alle informatie over de thema’s, locatie en kosten.

Hartelijke groet,

Paul Donders



Geen opmerkingen:

Een reactie posten